نصب هارد SSD روي لپ تاپ

نصب SSD به عنوان هارد دوم

,

نصب هارد SSD لپ تاپ

,

 

نصب هارد SSD روي لپ تاپ

روشي ديگر نيز براي نصب هارد SSD روي لپ تاپ وجود دارد كه با استفاده از اين روش هارد قبلي روي لپ تاپ باقي مي‌ماند. در اين روش با استفاده از براكت هارد لپ تاپ و نصب SSD به جاي درايو نوري CD/DVD، لپ تاپ شما دو هارد خواهد داشت و هارد قبلي نيز دست نخورده باقي مي‌ماند. با اين كار HDD Caddy به جاي درايو نوري نصب شده و در عين باقي ماندن اطلاعات و هارد قديمي روي لپ تاپ، مي‌توان ويندوز را روي SSD نصب و از مزاياي سرعت بالاي آن نيز استفاده كرد.

تنها عيب اين روش اين است كه درايو نوري از لپ تاپ حذف شده و براي استفاده از CD/DVD بايد از دي وي دي رايتر اكسترنال استفاده يا درايو نوري لپ تاپ را با مبدل USB به آن وصل كنيد.

اگر لپ تاپ شما از CD/DVD درايو استاندارد استفاده مي‌كند، مي‌توانيد براي اضافه كردن هارد به لپ تاپ و داشتن دو هارد روي آن، به راحتي با استفاده از محفظه درايو نوري (كه به عنوان OBHD – Optical Bay Hard Drive هم شناخته مي‌شود)، هارد دوم را به لپ تاپ خود اضافه كنيد. در واقع شما با استفاده از يك HDD Caddy و جاگذاري آن به جاي درايو نوري، هارد SSD را به لپ تاپ خود اضافه مي‌كنيد.

 

       

چگونه هارد SSD را در لپ تاپ نصب كنيم؟

                   

نصب هارد SSD روي لپ تاپ يكي از راهكارهايي است كه براي ارتقا سطح كيفي لپ تاپ چه در بخش هارد و ثبت و ضبط اطلاعات و چه در مبحث امنيت و افزايش سرعت سيستم كاربرد دارد. به طور كلي يك هارد SSD مي تواند تمامي پردازش هاي كوچك و بزرگ رايانه را تحت تاثير قرار دهد و آن ها را سطح كيفي بالاتري نسبت به هارد HDD به انجام برساند. در ادامه ي اين مقاله به شما دو روش را آموزش خواهيم داد تا بتوانيد پروسه ي راه اندازي هارد SSD بر روي لپ تاپ را طي كنيد. اما اگر با ساختار داخلي لپ تاپ چندان آشنا نمي باشيد، از مركز بازيابي اطلاعات كمك بگيريد تا طي مدت زمان كوتاهي شاهد ارتقا لپ تاپ خود با استفاده از SSD باشيد

                   

                       

               

                       

                   

       

                               

                   

       

آيا لپ تاپ شما از كانكتور M.2 بهره مي‌برد؟

 

 

                       

                           

                   

           

                           

                       

               

                               

               

اگر قصد نصب هارد SSD روي لپ تاپ خود داريد، ادامه اين مقاله به شما كمك مي كند كه اين كار را درست و البته راحت تر انجام دهيد. گاهي تنها با نصب يك اس اس دي مي توان سرعت يك لپ تاپ قديمي را به ميزان قابل توجهي افزايش داد؛ يعني همان ارتقا لپ تاپ! نصب هارد اس اس دي روي لپ تاپ اگرچه كار چندان دشواري نيست، اما حساسيت ها و ظرافت هاي خاصي دارد كه بايد مو به مو رعايت شوند.

در غير اين صورت ممكن است با نصب اشتباه، حتي ديگر اجزاي لپ تاپ هم آسيب ببينند. در ادامه هم نحوه نصب SSD روي لپ تاپ را به شما آموزش مي دهيم و هم نكات مهم اين عمليات را بررسي مي كنيم. اگر در اين زمينه با مشكل مواجه شديد يا نياز به دريافت خدمات تخصصي تر داشتيد، مي توانيد از همكاران ما در نمايندگي تعمير لپ تاپ مركز سخت افزار ايران كمك بگيريد.

                   

                       

                           

                   

           

                           

                       

                نصب هارد SSD لپ تاپ

                               

               

مزاياي نصب هارد SSD روي لپ تاپ

پيش از اين كه آموزش نصب اس اس دي روي لپ تاپ را شروع كنيم، بد نيست بدانيد كه اين كار چه مزايايي براي شما دارد. اولين و مهم ترين مزيت ssd، سرعت بسيار بالاي آن در مقايسه با هاردديسك هاي قديمي است. اين نوع هارد، با افزايش سرعت پردازش هاي سيستم، ميزان نگهداري شارژ باتري را بيشتر مي كند.

جالب است بدانيد كه SSDها از حافظه فلش استفاده مي ‌كنند و علت سرعت بالاي آنها هم همين ويژگي است. درواقع پس از نصب هارد SSD روي لپ تاپ، دو تغيير اساسي در سيستم شما ايجاد مي شود؛ اولا سرعت بوت بالاتر مي رود و ثانيا، سرعت بارگذاري بيشتر نرم افزارها به شكل چشمگيري افزايش پيدا مي كند.

چگونه بدانيم كه لپ تاپ با SSD سازگار است يا نه؟

براي نصب هارد SSD روي لپ تاپ، بايد اول يك اس اس دي خريداري كنيد. با توجه به قيمت نسبتا بالاي اين قطعه، بهتر است پيش از هزينه كردن مطمئن شويد لپ تاپ شما از  ssd پشتيباني مي كند. براي اطلاع و اطمينان از اين مسئله، بايد به چند فاكتور بسيار مهم توجه داشته باشيد.

اول اين كه اس اس دي تنها در ويندوز 7 و نسخه هاي بعد از آن به درستي كار مي كند. لپ تاپ شما بايد داراي هارد ديسك SATA باشد تا از ssd پشتيباني كند. معمولا لپ تاپ هاي سال 2008 و جديدتر، بهترين عملكرد را با هاردهاي اس اس دي خواهند داشت. به اين نكته هم توجه داشته باشيد كه بايوس برخي از لپ تاپ ها پشتيباني قوي و مناسبي از SSD ندارد.

روش ‌هاي نصب SSD روي لپ تاپ

براي نصب هارد اس اس دي روي لپ تاپ مي توانيد به دو شكل زير عمل كنيد:

جايگزيني SSD به جاي هارد قبلي

رايج ترين روش براي ارتقا هارد لپ تاپ و استفاده از SSD، جايگزين كردن آنهاست. يعني هارد ديسك كاملا از لپ تاپ جدا شده و اس اس دي به جاي آن نصب شود. براي اجراي اين روش، بايد اول لپ تاپ را خاموش كرده و باتري را از آن بيرون بياوريد.

سپس پشت لپ تاپ را باز كرده و هارد ديسك قبلي را جدا نماييد. پس از آن SSD را به جاي هارد قديمي ببنديد. پس از نصب SSD روي لپ تاپ، مطمئن شويد كه اين قطعه به درستي نصب و در جايگاهش محكم شده است. سپس سيستم را روشن كرده و ويندوز و برنامه هاي ديگر را نصب نماييد.

نصب SSD به عنوان هارد دوم

دومين بروش نصب هارد SSD روي لپ تاپ، استفاده از اين قطعه به عنوان هارد دوم است. براي اين منظور نياز به يك براكت داريد كه به جاي درايو نوري CD/DVD در لپ تاپ نصب شود. در واقع با اجراي اين روش، HDD Caddy  به جاي درايو نوري نصب شده و در عين باقي ماندن اطلاعات و هارد قديمي روي لپ تاپ، مي ‌توانيد ويندوز را روي SSD نصب كنيد. البته اين روش براي افرادي مناسب است كه به درايو نوري يا دي وي دي رايتر لپ تاپ نياز ندارند.

                   

    پيش از هرچيز بايد اشاره كنم كه به صورت عمومي، تمامي لپ تاپ&